EGOISTA Exclusive Tasting Samples – 10 Pack

WHISKY – 10 Pack

The Arran Malt – 10 years old – 46% vol

I næsen fornemmes aromaer i retning af sød vanilje, bananer, melon og kakao. I smagen trænger mere komplekse aromaer frem med en dyb karakter, der dog giver plads til den klassiske citrustone, som Arran er kendt for. En whisky i dyb harmoni.

The Arran Malt- 14 years old – 46% VOL

Single Island Malt – Denne 14 år gamle Arran er en komposition af maltwhisky, der har lagret dels på sherryfade og dels på bourbonfade. The Arran Malt 14 Years Old blev i 2011 kåret som “Best Island Single Malt 13 – 20 Years” .

The Arran Malt – Machrie Moor – 46%  VOL

Machrie Moor Release 46% . Siden 2004 har Arran hvert år destilleret en lille mængde maltwhisky, hvor byggen er peated til et niveau mellem 14-20 ppm. Altså en medium røget whisky, der indeholder meget mere end blot tjære og bolværk.

The Arran Malt – Sauternes cask – 50% vol

Lækker Malt Whisky med Sauternes finish fra Arran. Klimaet på Arran forcerer modningen, og whiskyen betragtes som den hurtigst udviklende i Skotland. Vandet til destilleriet kommer fra Loch na Davie kilden, der er den reneste kilde i Skotland.

The Arran Malt – Amarone cask – 50% vol

Lækker Malt Whisky med Amarone finish fra Arran, der behager selv den mest kræsne gane. I næsen fornemmes aromaer i retning af krydret vanilje, citrus, tørret frugt og nødder. I smagen trænger de mere komplekse aromaer igennem.

Glendronach – 12 years old – 43% vol

Denne kraftige sherryprægede Single Highland Malt Whisky er lagret i mere end 12 år på en kombination af de fineste sherryfade fra Pedro Ximinez og Oloroso. GlenDronach 12 Year Old er ikke kuldebehandlet, filtreret eller farvet med karamel.

The Big Smoke – islay – 46% vol

Duncan Taylor´s “The Big Smoke” er en lækker blended Islaymalt, hvor hvert enkelt fad er specielt udvalgt fra Bruichladdich, Caol Ila og Ardbeg. Det er en whisky med særlig interesse for dem som elsker røg og tjære i glasset.  “The Big Smoke”…

Black Bull – 12 years old – 50% vol

TOP-blend med hele 50% malt whisky med en stor andel fra sherry fade. Tappet uden kuldebehandling eller filtrering ved 50% alkohol. Black Bull er et resultat af Duncan Taylors store udvalg af single casks, der indgår i dette imponerende produkt.

Glenglassaugh – Torfa – 50% vol

Whiskyen er lagret på Bourbonfade af amerikansk eg, og tappet ved en styrke på 50%  En dejlig røget højlandsmalt med sødme og aromaer med masser af eksotiske frugter. Whiskyen har en fin balance med røg, tørv og salte men også søde toner.

Glenglassaugh – Evolution – 50% vol

Single Highland Malt – Ex-Tennessee Casks. Evolution er en eksklusiv serie af whisky fra forskellige spændende fadtyper. Denne aftapning har udelukkende lagret på “1st fill” ex-George Dickel Tennessee Whisky fade. Tappet ved 50% vol.

ROM – 10 Pack

Venezuela: Ocumare Ron – Gold 12 Years Old – 40% vol

Ocumare er produceret i Venezuela og har lagret på let toastede egefade i minimum 12 år og er en “Edición Reservada”.  Det er en meget sødmefuld rom med smag af toffée, honning, eksotiske frugter,
krydrede toner og en vedhængende eftersmag.

British Guyana: Rum Paradise – 12 years old – 40% vol

Denne fantastiske og helt unikke Demerara rom er produceret i British Guyana, på toppen af Sydamerika, lige ud til det Caribiske Hav. Guyana er for rom, hvad Speyside er for Skotsk Single Malt Whisky. Rommen har lagret tolv år på amerikanske egefade.

Antigua: English harbour – 5 years old – 40% vol

English Harbour 5 Years Old regnes blandt de absolut bedste rom der overhovedet produceres og udmærkelser og anerkendelser er de seneste år regnet ned over denne 5 Years Old rom. Romproduktionen startede på Antigua omkring 1650.

Ecuador: Pichincha Ron – 14 years old – 40% vol

En virkelig spændende rom fra Ecuador. En sød og meget lækker dram, der har fået hele 14 års fadlagring. Heraf et år på Pedro Ximenez Sherryfade. Farven er mørkebrun – næsten sort – toner af peber og mørk chokolade. En meget kompleks rom.

Nicaragua: Mombacho Ron – 12 years old – 40% vol

Mombacho 12 Years Old har en indbydende sødmefuld duft. Med sine minimum 12 år på 200 liters amerikanske fade, får man en rom med smag af krydderi, kokos, vanilje, tørret abrikos, samt noter af sød karamel, vanilje, orangeskaller og krydderier.

Nicaragua: Mombacho Ron – Sauternes finish 10 years old – 40% vol

Elegant, sød, forførende og næsten uimodståelig. Smagen indeholder lækre toner af hasselnødder, honning, lime og mandler. Mombacho 10 Years Old Sauternes Finish har en helt unik balance, der vil
behage selv de mest krævende gourmeter.

Martinique: Vieux Agricole – Depaz Martinique – 45% vol

Dejlig rund og behagelig rom med klare toner fra fadlagringen. Kompleks med en anelse af vanilje og tørrede frugter, blommer og nødder. Guldmedalje i Paris i 2006, 2007 og 2008. Destilleriet Depaz er et af ni tilbageværende destillerier på Martinique.

Mauritius: Gold of Mauritius – Dark Rum – 40% vol

Farven er flot mørkegylden. Smagen er intens og blød som fløjl. Rommen har en fin balance. I eftersmagen fornemmes toner af fad, nødder og mørk chokolade. En meget kompleks og elegant rom, produceret på destilleriet Stanford Cove, Maritius.

Den Dominikanske Republik: Vizcaya Cask 21 – Vizcaya VXOP – 40% vol

Verdens mest ultimative “Sipping Rum”, der har vundet et hav af medaljer. Rommen er destilleret af 100% ren sukkerrørssaft og lagret
på amerikanske Bourbon fade, hvilket giver Vizcaya VXOP sin karakteristiske aroma og smag.

Den Dominikanske Republik: Ron Espero – Reserva Especial – 40% vol

En blend af gammel rom fra Den Dominikanske Republik. Dejlig sød og blød med toner af vanilje, banan, kryddernellike og en lille røget tone. Serveres solo ved maximalt 18 grader. Rommen er lagret efter Solera princippet i en periode på 7 – 12 år.