Tom&Lola

Tom & Lola: Indbegrebet af den eksotiske og eventyrlige stemning, der er overalt i det caribiske øhav og i særdeleshed Cuba, der med sine hvide strande, svajende palmer, og glade afslappede livstil, har været stedet hvor man helt tilbage til år 1900 for første gang fandt på, at blande rom og cola – den verdensberømte longdrink Cuba Libre!

Tom er ekspert i rom og har udvalgt en 100% Cuba rom, ”Tom&Lola Selection”, som den foretrukne rom.

Lola er ekspert i cola og har udvalgt en palette af fantastiske cola’er til ”Tom&Lola Selection”.
Sammen og med inspiration fra Cubas historiske  ”Cuba libre” og  kærlighed til livet på strandene og ikke mindst de mange glade nætter med dans og fest i Havana, har Tom & Lola udviklet dette unikke Rom & Cola tasting kit.

Tom&Lola Tasting kit

Tom&Lola, Selection, 100% original Cuba rom

Tom&LoLa Selection, Anejo. 100% original rom fra  Cuba. Udvalgt af Tom&Lola som deres foretrukne Cuba libre mixer. Den er fadlagret i 7 år.
Smagen er blød med fine aromaer og masser af krop.  En komplet rom. Perfekt som mixer eller ”on the rocks”.

Tom&Lola, Selection, Fentimans Curiosity  Cola  275ml.

Land: England
Producent: Fentimans
Curiosity Cola: Denne genskabelse af cola fra ”de gode gamle dage” er fremstillet af et mix af de fineste planteingredienser, heriblandt fermenteret ingefærrod. Med infusionen af botaniske ingredienser, får du en cola, der smager fantastisk sammen med Tom&Lola rom.

Tom&Lola, Selection, Fever-tree  Cola 200ml.

Land: England
Producent: Fever-Tree
Fever-Tree Cola: Ved at blande eksotiske ingredienser fra hele verden har Fever-Tree lavet en unik cola, der fremhæver smagen i spiritus som f.eks rom. Vanilje fra Madagaskar, pimentobær fra Jamaica og muskatnød fra Sri Lanka. Perfekt til Tom&Lola rom.

Tom&Lola, Selection, Franklin&Sons 1886 Cola 275ml.

Land: England
Producent: Frankling & Sons LTD
1886 Cola: Krydret sødme fra over 30 forskellige urter og krydderier, afbalanceret med vanilje og colombiansk kaffebønne – dette giver tilsammen en fantastisk velsmagende cola. Superb til Tom&Lola rom.

Tom&Lola, Selection, La Mortuacienne Cola 375ml.

Land: Frankrig
Producent: Reine des Limonades
La Mortuacienne Cola: Delikate bobler og nuancer af krydret karamel kendetegner denne cola. Sammen med din Tom&Lola rom, venter dig et behageligt og eksotisk møde.

Sådan gør du:
Masser af isterninger
2 dele Tom&Lola rom
4-6 dele Fever-Tree Madagascan Cola
Skiver af lime

Hvis du ønsker lidt kraftigere lime smag: Pres en halv limefrugt over isterninger inden du tilsætter rom og cola