PINK Gin&Tonic
and Selected Snacks

JIM&TONY BUCKTHORN –  Danish Premium Gin – 350 ml.

Fever-tree Aromatic Tonic Water – 3 X 200 ml.

Burts Chips, Firecracker Lobster – 40 gr.

Rustikki Sticks – Havre og Salt box – 70 gr.

Barú Wrapped Marsh Mallow Milk Chocolate – 5 stk.

Jim&Tony – Buckthorn
Award Winning  Premium Danish Gin

De 2 GT nørder, Jim og Tony har været på en lang og vanskelig mission, en mission der udelukkende har haft det formål, at udvikle den ultimative gin til brug for Gin & Tonic.

Med fremstillingen af den fantastiske gin, JIM & TONY – BUCKTHORN er vi stolte af, at kunne sige “ Mission Completed “

Det hele begyndte i foråret 2016, da vi indledte et samarbejde med Master Destiller Henrik Elsner, der på sit fantastisk autentiske destilleri STONE GRANGE i det idylliske Fredensborg, fremstiller både snaps og gin i særklasse.

De spændende dufte fra de forskellige friske råvarer, der bliver destilleret i den flotte kobberkeddel, var den helt store inspiration… vi måtte simpelthen lave en gin ! Efter utallige destilleringer, test og smagninger kom vi frem til et resultat i absolut særklasse.

JIM & TONY – BUCKTHORN er fremstillet udelukkende ved destillering af nøje udvalgte råvarer, enebær, koriander, fennikel og havtorn. Det hele er ‘handcrafted’ ved brug af den smukke kobberkeddel på STONE GRANGE.

Fever-tree Aromatic Tonic Water

Den lette bitterhed fra den sydamerikanske angostura-bark er perfekt afbalanceret med søde og krydrede noter fra kardemomme, ingefær, vanilje og allehånde. Resultatet er en unik og forfriskende aromatisk smag, der rundes af med tørre og rene citrusfrugter.

I 2004 indledte Charles Rolls og Tim Warrilow en mission for at udvikle verdens bedste tonic. Indtil da var de fleste produkter præget af kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og de 2 mænd rejste rundt til verdens fjerneste afkroge for at finde de bedste naturlige ingredienser, de kunne opdrive. Det blev startskuddet på Fever-Tree, og det første resultat af deres anstrengelser blev den prisvindende tonic, Premium Indian Tonic Water. I dag producerer firmaet en lang række mixere. Fælles for dem alle er, at de er lavet af de bedste naturlige ingredienser, som denne verden kan tilbyde, og er fri for kunstige smagsgivere, konserveringsmidler og unødige tilsætningsstoffer.