Jim&Tony Tasting Kit

  • The Perfect GT Tasting Kit

    World Class, Gin&Tonic flying Ambassadors are introducing The Perfect GT Tasting Kit

    KØB

Jim&tony – buckthorn award winning premium danish gin, 350ml,  48,9% ALC. VOL.

De 2 GT nørder, Jim og Tony har været på en lang og vanskelig mission, en mission der udelukkende har haft det formål, at udvikle den ultimative gin til brug for Gin & Tonic. Med fremstillingen af den fantastiske gin, JIM & TONY – BUCKTHORN er vi stolte af, at kunne sige “ Mission Completed

De spændende dufte fra de forskellige friske råvarer, der bliver destilleret i den flotte kobberkeddel, var den helt store inspiration… vi måtte simpelthen lave en gin til den perfekte GT! Efter utallige destilleringer, test og smagninger kom vi frem til et resultat i absolut særklasse.

JIM & TONY – BUCKTHORN er fremstillet udelukkende ved destillering af nøje udvalgte råvarer, enebær, koriander, fennikel og havtorn. Det hele er ‘handcrafted’ ved brug af den smukke kobberkeddel på STONE GRANGE.  Jim & Tony

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water, 200ml.
Prisvindende tonic sammensat af naturlige ingredienser af højeste kvalitet. De to stiftere af Fever-Tree brugte 18 måneder på at rejse verden rundt for at finde de helt rigtige råvarer til denne tonic. Hovedingrediensen er kinin fra barken af træer, der vokser på grænsen mellem Congo og Rwanda. Træerne producerer verdens reneste kinin og giver tonicen sin sprøde bitterhed. Derudover består denne tonic af kildevand, rørsukker og 8 aromatiske botaniske olier – blandt andet fra håndpressede bitre appelsiner fra Tanzania. Tilsat perlende bobler giver det en blød og krystalklar tonic, der løfter din drink til nye højder.

Fever-Tree Sicilian Lemon Tonic Water, 200ml. 
Lemon Tonic er Fever-Trees svar på den klassiske bitter lemon-mixer. Den er lavet på saft og citrusolier fra de bedste sicilianske citroner tilsat botaniske olier og kinin fra Congo, der giver den klassiske bitre tonic-smag. Det giver en frisk Lemon Tonic, der gør det godt, som den er, men især sparker fra sig i følgeskab med gin.

Fever-Tree Elderflower Tonic Water, 200ml. 
Som alle Fever-Tree varianter, er denne også lavet af 100% naturlige ingredienser. Denne tonic er tilsat håndplukket hyldeblomster fra en lille gård i Cotswolds, England. Hyldeblomsten giver den bitre kinin og syren fra citrusfrugter blødt og elegant modspil. Elderflower Tonic Water giver den klassiske Gin Tonic et sommerligt pift og egner sig godt til gin med florale nuancer. Elderflower Tonic Water kan også drikkes, som den er over isterninger – gerne med en skive citron eller jordbær.

Fever-Tree Aromatic Tonic Water, 200ml. 
Den lette bitterhed fra den sydamerikanske angostura-bark er perfekt afbalanceret med søde og krydrede noter fra kardemomme, ingefær, vanilje og allehånde. Resultatet er en unik og forfriskende aromatisk smag, der rundes af med tørre og rene citrusfrugter.